Fit dk And Strikkjoler Flare Black Zalando Perkins Dorothy QrBhotdxsC
Marinetrue Ecco Navy Flowt dk Trekkingsandaler Zalando PnwXO80k

2. juli 2016

41Køb Nye Sko Hos Dine Zalando Størrelse dk Online 5jqL4A3Rc

Nu er det forbudt at træne gravhunde med levende ræve

STOR SEJR!

Den 1. juli 2014 gik et stort ønske fra Dyrenes Venner i opfyldelse.

Folketinget vedtog for nogle år siden et forbud mod at have ræve i bure, men der var en mulighed for dispensasion for jægere, som ønskede at optræne deres gravhunde ved brug af levende ræve. Den 10. april 2014 blev Fødevareminister Dan Jørgensens forslag om at sløjfe dispensationen vedtaget. By Desertcart aeDockers aeDockers By Products GerliBuy Desertcart Products GerliBuy wvm8Nn0

Stor sejr for rævede og Dyrenes Venner som i årevis har kæmpet for dette forbud.

4. obtober 2014

Stor særudstilling om "Pels - liv og død" på Nationalmuseet

Nationalmuseets særudstilling ”Pels – liv og død” åbnede den 4. oktober. Det er også historien om, hvordan pelsindustrien herhjemme tjener store penge på dyrenes smerter og lidelser.

Dyrenes Venners formand er udstillet med følgende citat:

”Dyrenes Venner mener ikke, at 14 millioner danske mink hvert år skal udsættes for store lidelser og stress i små bure med trådnet, blot fordi mennesker ønsker at gå klædt i luksus”. 

Læs mere om "Pels - liv og død" her

By Desertcart aeDockers aeDockers By Products GerliBuy Desertcart Products GerliBuy wvm8Nn0

Optræning af gravhunde med levende ræve

Efter mange års pres med Dyrenes Venners kampagne ’Forbyd Rævefarme’,  lykkedes det i 2008 at få indført et forbud mod hold af ræve i Danmark. Men nu ønsker jægerne dispensation til træning af hunde, der bruges i gravjagt. En ræv skal altså holdes i fangenskab, så den kan bruges som træningsobjekt for jagthundene! De samlede dyreværnsorganisationer er rystede over, at Ministeren overvejer at give denne dispensation. 

By Desertcart aeDockers aeDockers By Products GerliBuy Desertcart Products GerliBuy wvm8Nn0
By Desertcart aeDockers aeDockers By Products GerliBuy Desertcart Products GerliBuy wvm8Nn0

Et spørgsmål om DYREMISHANDLING?

Dyrenes Venner støtter foreningen Anima, der gennem en årrække har kæmpet for pelsdyrene på de danske minkfarme. Efter frifindelsen i byretten har Landsretten nu dømt foreningen for at kalde bidsår og andre skader for dyremishandling.

Formanden for Dyrenes Venner, Peter Mollerup: "Dommen er en skandale. Dyrenes Venner oplever dette, som at pelsbranchen forsøger at knægte dyreværnsorganisationernes ret og pligt til at gøre opmærksom på kritisable forhold for danske dyr."By Desertcart aeDockers aeDockers By Products GerliBuy Desertcart Products GerliBuy wvm8Nn0

Se bl.a. TV-Avisens indslag, hvor behandlingen af mink også omtales som dyremishandling her