Extra Wide Flats FitShop Be Simply For QtshCdrx
Lyst Vans Classic Slip White OntmginghamBlazing Yellowtrue kPiXZu

2. juli 2016

1 Pataugas 318458 Pieric Loafers Mænd Lædertekstil Sko Brun tdhQsCxr

Nu er det forbudt at træne gravhunde med levende ræve

STOR SEJR!

Den 1. juli 2014 gik et stort ønske fra Dyrenes Venner i opfyldelse.

Folketinget vedtog for nogle år siden et forbud mod at have ræve i bure, men der var en mulighed for dispensasion for jægere, som ønskede at optræne deres gravhunde ved brug af levende ræve. Den 10. april 2014 blev Fødevareminister Dan Jørgensens forslag om at sløjfe dispensationen vedtaget. Damer Rød I Plateaupumps tilbud Pumps Red Sko Even amp;odd Højhælede fb7gyY6

Stor sejr for rævede og Dyrenes Venner som i årevis har kæmpet for dette forbud.

4. obtober 2014

Stor særudstilling om "Pels - liv og død" på Nationalmuseet

Nationalmuseets særudstilling ”Pels – liv og død” åbnede den 4. oktober. Det er også historien om, hvordan pelsindustrien herhjemme tjener store penge på dyrenes smerter og lidelser.

Dyrenes Venners formand er udstillet med følgende citat:

”Dyrenes Venner mener ikke, at 14 millioner danske mink hvert år skal udsættes for store lidelser og stress i små bure med trådnet, blot fordi mennesker ønsker at gå klædt i luksus”. 

Læs mere om "Pels - liv og død" her

Damer Rød I Plateaupumps tilbud Pumps Red Sko Even amp;odd Højhælede fb7gyY6

Optræning af gravhunde med levende ræve

Efter mange års pres med Dyrenes Venners kampagne ’Forbyd Rævefarme’,  lykkedes det i 2008 at få indført et forbud mod hold af ræve i Danmark. Men nu ønsker jægerne dispensation til træning af hunde, der bruges i gravjagt. En ræv skal altså holdes i fangenskab, så den kan bruges som træningsobjekt for jagthundene! De samlede dyreværnsorganisationer er rystede over, at Ministeren overvejer at give denne dispensation. 

Damer Rød I Plateaupumps tilbud Pumps Red Sko Even amp;odd Højhælede fb7gyY6
Damer Rød I Plateaupumps tilbud Pumps Red Sko Even amp;odd Højhælede fb7gyY6

Et spørgsmål om DYREMISHANDLING?

Dyrenes Venner støtter foreningen Anima, der gennem en årrække har kæmpet for pelsdyrene på de danske minkfarme. Efter frifindelsen i byretten har Landsretten nu dømt foreningen for at kalde bidsår og andre skader for dyremishandling.

Formanden for Dyrenes Venner, Peter Mollerup: "Dommen er en skandale. Dyrenes Venner oplever dette, som at pelsbranchen forsøger at knægte dyreværnsorganisationernes ret og pligt til at gøre opmærksom på kritisable forhold for danske dyr."Damer Rød I Plateaupumps tilbud Pumps Red Sko Even amp;odd Højhælede fb7gyY6

Se bl.a. TV-Avisens indslag, hvor behandlingen af mink også omtales som dyremishandling her